Gratis seminarer afslører, hvordan enhver boligejer kan afbetale deres hjem realkreditlån i så lidt som 7 år…

… Med lidt at ingen ændring til indtægter eller udgifter vaner! Little kendte pant koncept var pioner i Australien, amerikanske banker ikke vil boligejere at vide om vil blive afsløret i seminarer præsenteret af penge Principal gruppe
Portland, OR (MP 02/17/06) – udnytte fleksible prioritetslån konto koncept banebrydende i Australien, pant uddannelse og lån selskab penge vigtigste gruppe af Utah har produceret en patentanmeldt prioritetslån boliglånet program med titlen “The MPG pant Eliminator .”
Boligejere og fremtidige første gang homebuyers kan lære om The MPG pant Eliminator gennem en række seminarer fra penge Principal gruppen, præsenterede live samt gennem web-baserede markedsføres-baserede seminarer. Webinarer og teleseminars er tilgængelige for dem, der ikke er i stand til at deltage i live seminarer i deres område.
«Vi gennemfører disse seminarer og præsentationer til at afsløre at boligejere den bevogtede viden om, hvordan man «være deres egen bank.» Boligejere kan ‘være deres egen bank’ gennem kombinere deres hjem realkreditlån og bankkonto i én konto og kan se enorme besparelser over livet af deres realkreditlån,”siger Ed Bisquera, repræsentant for penge Principal gruppe. “Det er et simpelt koncept baseret på realkreditlån cykling og enkel tidstestede cash flow principper. Virkelig hvad dette udretter, er at reducere virkningerne af renters rente og returnerer interessen sprede banker normalt tjene, tilbage ned i lommerne på husejere.”
Grundlaget for programmet er at vise husejere, hvordan du bruger deres realkreditlån som en alt-i-én bankkonto, som kan hjælpe dem til at betale deres hjem i så lidt som 7 år, med meget lille ændring til nuværende husstandsindkomst eller udgifter vaner.
Dette koncept har hjulpet over tres procent af boligejerne i Australien opnå dette hvor det blev oprindeligt udviklet af Citibank over 30 år siden. Kontoen fleksible prioritetslån er nu en meget populær pant koncept i Australien, New Zealand, Storbritannien, Sydafrika og Canada.
Folk der er interesserede i disse seminarer skal ringe eller besøge webstedet for at reservere en plet, som seminarer fillup hurtigt skulle dens ‘ popularitet og er begrænset til et lille fremmøde.
En tidsplan for kommende seminarer og en reservation kan rekvireres ved at ringe gratis indspillet besked hotline på 1-800-862-0784 udv. 12 eller ved at besøge deres hjemmeside på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *